Termes i condicions

Termes i Condicions de contractació dels nostres productes i serveis

A continuació, exposem les condicions generals per la contractació dels nostres productes i serveis. Les condicions compleixen amb tots els requisits bàsics que exigeix la Llei de venda de productes a distància, en relació amb el Text Refós de la Llei de Consumidors i Usuaris, així com la Llei de la Societat de la Informació i del comerç electrònic.

La relació contractual s’estableix en llengua catalana.

Totes les comandes que es facin mitjançant la nostra web, entenent tant les reserves com les comandes de menús, són subjectes a les Condicions Generals de compra exposades en el present document. Les vendes comandes realitzades per l’usuari queden incloses dins dels conceptes de vendes a distància dutes a terme mitjançant el comerç electrònic i regulades per la legislació espanyola i europea vigent en la matèria.

Qui som?

www.culleretes.com és la pàgina web del Restaurant Can Culleretes; és marca registrada amb data de 08/05/2008, renovada amb data de 02/03/2018, i número de referència M2824888(0), de titularitat de l’empresa Agut Manubens, S.L., amb objecte social dedicat a les activitats de restauració així com a totes aquelles activitats preparatòries complementàries i accessòries, amb domicili al carrer Quintana, número 5, de 08002 Barcelona, Espanya, i C.I.F. B62023130, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al Tom 32006, Foli 0035, Secció GENERAL, Fulla 203832, restant, per tant, tots els drets reservats sobre el seu ús i explotació de forma exclusiva per part de la companyia.

Al web www.culleretes.com s’hi pot trobar la història del restaurant, els plats que ofereix, els menús que es confeccionen, les postres de les que el client en pot disposar i una selecció de vins de celler propi.

Què oferim?

El restaurant Can Culleretes ofereix dues modalitats d’accés als seus productes i serveis, una presencial i un altra online.

Per la opció d’accés presencial al local del carrer Quintana número 5, l’usuari trobarà la carta de plats i els menús dels que es disposa. El contingut de la carta pot variar en funció de la època de l’any i de la disponibilitat d’alguns productes. Els horaris per dinar són: de dimarts a diumenge de 13:30 a 16:00 h., i els sopars es serveixen els divendres i dissabtes des de les 20:00 fins les 23:00 h.

L’usuari podrà fer una reserva de taula des de la pàgina web. Se li demanaran dades com la data en que l’usuari te previst fer un àpat al restaurant, el nombre de persones que comprèn la reserva i l’hora preferent d’arribada al local. Es sol·liciten també les dades de nom, correu electrònic i telèfon, amb la única finalitat de fer la confirmació de la reserva o poder contactar-hi en cas que sorgís algun inconvenient. En cas de voler reservar per més de 6 persones, es recomana que es truqui al restaurant amb l’objectiu de poder preparar el local a les seves necessitats.

Un cop s’hagi omplert el formulari amb les dades bàsiques per la reserva, l’usuari rebrà un missatge de confirmació de la seva recepció.

S’hi pot trobar dins del mateix web, la possibilitat de fer una reserva per grups a partir de 10 persones. Es farà un pagament per avançat d’entre 100 i 200€ que serà descomptat de la factura final de consum del grup. En cas de cancel·lació de la reserva aquesta paga i senyal no serà retornada, a excepció dels casos de causa major o per cancel·lacions fina a 48 hores abans de la data fixada.

En quant a l’horari d’accés al local, el restaurant romandrà tancat les nits de diumenge a dijous i el dilluns a migdia (excepte els dies festius).

Per la modalitat de contractació dels productes i serveis online, l’usuari disposa d’una varietat d’opcions des de la part del web on es llegeix “A Casa”. Es podrà disposar d’una carta de plats, postres, menús i bodega.

El client disposa de 24 hores al dia, els 365 dies l’any per fer la compra dels productes que s’ofereixen mitjançant la pàgina web. Des de qualsevol terminal amb accés a Internet es podrà procedir a la formalització de les comandes, sempre i quan els terminals compleixin amb els requisits tècnics necessaris.

Qualsevol usuari que accedeixi a la pàgina web del restaurant culleretes.com podrà contractar els productes i serveis, començant el procediment amb la navegació dins de la pàgina principal i fent la selecció dels productes que es trobin disponibles en la mateixa.

Els continguts i els productes oferts mitjançant www.culleretes.com es faciliten únicament als usuaris finals. Qualsevol ús comercial no autoritzat dels mateixos, o la seva revenda, queden expressament prohibits, excepte els casos en els que el Restaurant Can Culleretes doni autorització escrita o es tracti d’un producte elaborat especialment per la seva revenda o distribució.

Presentació dels productes

Els productes són presentats al client en dues versions: versió escrita, com a contingut descriptiu de la carta de plats disponibles pel seu consum al local restaurant i versió fotogràfica i descriptiva pel consum dels productes en la modalitat “A Casa”.

La seva aparició a la pàgina web suposa la seva existència dins del catàleg de productes de www.culleretes.com. Per la modalitat de consum “A Casa”, amb la fotografia es fa una breu descripció del plat que s’ofereix i dels ingredients que hi conté. Es vincula el producte fotogràfic a una categoria i s’hi afegeix un comentari o curiositat sobre l’especialitat culinària o els ingredients amb els que s’elabora.

Les imatges proposades per www.culleretes.com són una descripció del producte i, en cap cas suposaran un compromís de fer un enviament del producte exactament igual a com es proposa a les imatges del catàleg, tenint en compte que, les condicions de lluminositat i de color dels productes puguin tenir variacions de la imatge de la pàgina web a la del producte real.

Es garanteix que la referència del producte triat correspon al producte que es troba a la pàgina web, eximint de responsabilitat al titular del web, per qualsevol modificació que hagi pogut patir la pàgina web per accessos no permesos a la mateixa i que hagués alterat la relació de productes, serveis, referències i preus de la mateixa, sense consentiment ni coneixement del titular.

Els preus seran en tot moment els que es mantinguin vigents a la pàgina web. S’inclou en l’import dels mateixos, l’impost de l’I.V.A. Les despeses de transport a domicili són fixes i establertes al web. Podrà optar l’usuari a recollir el producte al mateix restaurant, d’aquesta manera no es veurà incrementat el total de la comanda amb les despeses de transport. El transport de productes podrà fer-se només a Barcelona. En cas de voler rebre els productes fora de la ciutat, el client haurà de fer la comanda telefònicament.

Culleretes.com es reserva el dret a modificar els preus i les ofertes de la pàgina web en qualsevol moment. En el cas d’haver fet una comanda d’un producte en el moment de la seva oferta, aquest serà el preu de venda imputat per culleretes.com. Les ofertes són limitades en el temps, pel que, podrà fer-se subministrament de productes en oferta o sense ella. La distinció vindrà definida a la pàgina web per cadascun dels moments en el que es trobin els productes.

Culleretes.com garanteix les màximes condicions d’higiene, neteja i conservació en qualsevol moment de la preparació, elaboració, distribució i consum dels productes.

Formalització del Contracte de productes a domicili

L’usuari pot escollir entre els productes de consum classificats en: plats, menús, postres i bodega. Quan es tria un producte, es podrà veure la seva descripció i els ingredients que hi conté. Hi haurà la possibilitat d’afegir el número de plats que l’usuari vulgui. Un cop feta la selecció s’afegirà a la cistella. Acabada la tria de tots els productes seleccionats en un llistat a l’apartat “visualitza la cistella”.

S’hi afegeix també el menú especial 1786 i el menú Pica-Pica de peix i marisc, sota el concepte de “regala un menú”. Consisteix en uns menús per regalar que inclouen primers, segons, postres i begudes. El comprador podrà fer arribar el xec regal a qui desitgi incloent el seu nom i un correu electrònic. Qui rebi el xec regal o menú regal podrà fer la reserva al restaurant indicant que té aquest regal(portarà un número de referència) i que el vol gaudir.

Tant si l’usuari inicia un procés o altra, quan hagi acabat de formalitzar la seva comanda, trobarà el preu total de la seva tria. Al preu dels productes s’hi afegirà un preu fixe pel cost del transport a domicili (excepte a la compra del menús per regalar).

Els clients poden triar, el dia d’entrega dels productes amb un mínim d’entrega de 48 hores des de la data de la comanda. A mode informatiu, les comandes tindran els dies d’entrega exposats a la següent taula. Tot i així, amb l’objectiu de coordinar la logística, el restaurant es posarà en contacte amb els clients per tal de pactar un hora aproximada d’entrega al domicili que hagi estat facilitat a la comanda.

Dia de la setmana de la comanda Dia d’entrega de la comanda
Dilluns Dimecres
Dimarts Dijous
Dimecres Divendres
Dijous Dissabte
Divendres, dissabte i diumenge Dimarts

Teniu la possibilitat de fer una comanda per dies concrets d’entrega que podreu seleccionar del nostre calendari, sempre amb un mínim de 48 hores per endavant.

El client disposa de la possibilitat de fer servir cupons de descompte sobre els imports totals de la comanda. En cas de disposar-ne d’un, s’haurà d’introduir el codi a l’apartat corresponent.

Un cop conclosa la navegació pels productes, haurem de fer clic sobre el botó que diu “ves a caixa”.

Amb la finalitat d’accedir a la contractació dels productes que s’ofereixen en aquest web, com a usuari, hauràs de facilitar, en el moment de perfeccionar la compra, totes les dades necessàries per tal que culleretes.com pugui dur a terme tant l’enviament com la emissió de la corresponent factura.

L’usuari garantirà que les dades amb les que es dona d’alta són seus com a persona física o jurídica i que, en cap cas, està fent cap tipus de contractació ni comanda a nom de tercers. L’usuari garantirà, abans d’accedir a la passarel·la de pagament, que es tracta de persona major d’edat amb plena capacitat per contractar per si mateix.

Un cop omplertes les dades anteriors, l’usuari serà dirigit a la opció de pagament que li sigui més còmoda. Podrà escollir entre dues maneres acceptades de pagament:

  • Targeta

L’usuari serà responsable de l’ús que faci de la targeta de pagament proporcionada. La pàgina web no deixarà fer el pagament de la comanda fins que no s’hagin llegit els termes i condicions de contractació dels productes i serveis de www.culleretes.com. El pagament dels productes i serveis es farà en euros i l’usuari serà derivat a una passarel·la segura de pagament (TPV virtual) mitjançant el certificat digital SSL.

En el procés de compra, s’entendrà acceptada la comanda quan se’n faci la confirmació i el pagament. Un cop finalitzades aquestes passes, l’administrador de culleretes.com farà arribar a l’usuari un e-mail de confirmació de la comanda.

Transport

El territori de subministrament dels productes es limita a la ciutat de Barcelona. Les comandes que hagin de ser entregades a domicili veuran incrementat el preu final amb la tarifa corresponent al seu transport, a excepció de la comanda “Menú especial 1786” que no tindrà càrrec de transport.

L’entrega del producte es farà a l’adreça del domicili que l’usuari n’hagi fet indicació en el moment de la formalització de la comanda. Com a usuari et compromets a facilitar unes dades d’enviament correctes i intel·ligibles; en cas de que no sigui així, culleretes.com no serà responsable de la impossibilitat d’entrega per adreça incorrecta.

Culleretes.com es reserva el dret a formalitzar convenis de col·laboració amb les diferents companyies especialitzades en el transport d’aliments. L’usuari disposa del telèfon de contacte +34 933.176.485  i +34 933173022 i de l’adreça de correu electrònic info@culleretes.com per tal de notificar qualsevol incidència en relació al transport de la comanda.

L’entrega dels productes es farà de dimarts a dissabte(festius no). El restaurant o l’empresa de transports contractada a l’efecte, contactarà amb el client el dia anterior a l’entrega de la comanda per tal de pactar una hora d’entrega.

En cas de no trobar-se el client al domicili al que es fa referència a la comanda en el moment de la seva entrega, el personal encarregat del transport contactarà amb al client i si no fos possible tornarà el producte al restaurant per ser recollit al local.

Conservació dels productes i devolució

Tal com preveu el Text Refós de la Llei de venda a distància i protecció dels consumidors, els productes fungibles no tenen la possibilitat de ser retornats ni dona a l’usuari la possibilitat de desistir del contracte.

El producte es presenta envasat de manera hermètica en recipient (metàl·lic o de plàstic) segellat amb una pel·lícula de plàstic. Els gelats es presenten en envàs isotèrmic de poliestirè expandit.

Tots els envasos i recipients dels aliments de la comanda estan logotipats amb el nom del restaurant, la data d’elaboració del producte, la data de consum preferent en fresc i la data de caducitat en cas que el producte hagués estat congelat pel client un cop rebut al domicili d’entrega.

En el moment de l’entrega del producte, l’usuari haurà de comprovar que es troba en perfecte estat de conservació, amb l’embalatge intacte. En cas de no poder-se garantir les condicions de conservació del producte, aquest haurà de ser retornat al mateix moment en que l’usuari el rep al seu domicili. Culleretes.com retornarà els diners al client del producte que amb motiu del transport, no s’hagués pogut servir amb l’envàs tancat.

Tots els productes necessiten d’una conservació d’entre 2 i 5 ºC, a excepció dels productes congelats que necessitaran una conservació d’entre -18 i -20 ºC.

En cas que Can Culleretes hagués subministrat un producte diferent del sol·licitat mitjançant comanda web i el comprovant del client no coincidís amb el producte subministrat, culleretes.com es farà càrrec de l’error i retornarà el cost de la comanda.

Procediment de cancel·lació del contracte

Són causes de la resolució del present contracte:

  1. a) El mutu acord de las parts.
  2. b)  La denúncia formulada per alguna de les parts.
  3. c) La impossibilitat sobrevinguda, legal o material, de donar complimenta l’objecte del conveni.
  4. d)  L’incompliment de les obligacions previstes en el present document.
  5. e)  Les causes generals establertes per la legislació vigent.

Ambdues parts podrem cancel·lar de mutu acord el contracte de subministrament dels productes contractats quan sigui impossible fer-lo efectiu per qualsevol motiu.

L’usuari podrà cancel·lar la comanda fins a 24 hores abans de la seva entrega. Per fer-ho, comunicarà la cancel·lació al correu electrònic: info@culleretes.com o als telèfons +34 933.176.485 i +34 933173022. En aquest cas, www.culleretes.com retornarà al client el cost de la comanda que no ha estat servida, fent servir el mateix mitjà de pagament que ha emprat l’usuari.

No serà exigible cap indemnització compensatòria quan la cancel·lació hagi estat de mutu acord o quan la ineficàcia del contracte s’hagi produït per causa major no imputable a cap de les parts contractants.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Entitat responsable

Responsable: Agut Manubens, S.L.
Dades de contacte amb el Delegat de Protecció de Dades: legal@culleretes.com
Finalitat: Respondre a les consultes formulades mitjançant el formulari de contacte del web. Enviament de comunicacions sobre productes i serveis.
Legitimació: Consentiment lliure, informat i inequívoc de l’usuari.
Destinataris: Agut Manubens, S.L. només tractarà les dades que li hagin estat enviats amb consentiment inequívoc previ i no procedirà a la seva cessió a cap Organització aliena, a excepció de les obligacions legalment previstes.
Drets: Accés, rectificació i supressió de les dades.

Principis que s’apliquen a la informació personal
Per tal de garantir les exigències del nou reglament europeu relatiu a la protecció de dades de caràcter personal, fem acompliment d’una sèrie de principis: 

(1) Licitud, lleialtat i transparència: En tot moment el tractament de les teves dades personals es produirà d’una manera lícita, lleial i transparent, i tenen com a punt de partida la sol·licitud de consentiment específic per cadascun dels propòsits desitjats.

(2) Minimització de dades: En tot moment sol·licitarem les dades que siguin exclusivament necessàries pel compliment de l’objectiu pel qual es sol·liciten, mai demanarem informació que no sigui del tot necessària. 

(3) Limitació en el temps de durada de la conservació: Les dades sol·licitades tindran un termini  d’expiració, aquest termini podrà variar en funció de la finalitat amb la que van ser recollits inicialment. 

(4) Integritat i confidencialitat: Totes les dades recopilades seran tractades de la manera més idònia possible, garantint que es prendran les mesures mes adients per tal que tant la teva seguretat com la confidencialitat es mantinguin protegides.

Resolució de conflictes
Com a comprador fas expressa renúncia al teu fur i en cas de conflicte , es sotmetrà la resolució als Tribunals de Barcelona.

Culleretes