x 0 = 0,00 

A Casa

Comanda mínima 30€ – Comanda online només Barcelona ciutat – Comandes fora de Barcelona trucar per telèfon en horari de restaurant – Enviaments fora de Barcelona amb ‘Seur Frío’.

Us presentem la nostra botiga en línia amb una selecció dels nostres millors plats, els que sempre heu gaudit al restaurant, i que ara podreu degustar també a casa vostra.
Complementem aquesta selecció de plats de la nostra carta actual amb novetats i clàssics desapareguts que ens feia il·lusió recuperar per a aquest nou format de Can Culleretes.
Per descomptat tampoc podien faltar els nostres menús més populars que podreu regalar com experiència a degustar al restaurant.
I posem a la vostra disposició les nostres magnífiques cerveses artesanes i part del nostre celler.

Teniu l’opció de recollida al restaurant o el servei a domicili dintre de la ciutat de Barcelona i on podreu decidir el dia de lliurament, amb un mínim de 48 hores per endavant.
La comanda mínima és de 30 € i el cost d’enviament dins de la ciutat de Barcelona és de 3,50 €. Per a enviaments fora de la ciutat de Barcelona contacteu per telèfon trucant al 93 317 30 22 o al 93 317 64 85.

Gaudiu de ‘Culleretes A Casa’ :


Què fer quan rebem dinar de ‘Culleretes A Casa’?

Els plats us arribaran envasats al buit (no és menjar per endur!) per a que els acabeu a l’ultim moment escalfant-los al forn, en aigua bullint o al microones depenent de cada producte.
Fàcil, oi? Mireu totes les indicacions clicant aquest botó:

Abans d’anar a taula…


Els nostres clàssics


Tots els productes

S'estan mostrant 27 resultats

S'estan mostrant 27 resultats

Culleretes