La família

La família La família

Quan el Sisco Agut i la Sussi Manubens van agafar Can Culleretes al 1958, estava una mica descurat i feien menús molt econòmics i, segons ells, “molt barato i molt bé no pot ser”. Hi havia gent que els deia que els costaria remuntar el negoci, però el Sisco no els va escoltar. Amb el temps van aconseguir que el restaurant tornés a tenir la fama per allò que el caracteritzava i que el segueix caracteritzant avui dia “menjar bé a bon preu”.

El secret de permanència de Can Culleretes és doble: per una banda, ha contribuït de manera decisiva el caire familiar de l’establiment; i, per l’altra, l’esforç de tres generacions d’Agut-Manubens.

Quan el Sisco es va fer càrrec, l’ofici no li venia de nou, havia treballat durant anys a Ca l’Agut del carrer Gignàs, el restaurant del seu oncle. La seva dona Sussi i els seves filles, Montserrat i Alícia, el van ajudar des del principi. Actualment les dues germanes són copropietàries del local, on també hi treballen els cinc néts del Sisco i el marit de l’Alícia.

Culleretes